5.11.2011

סיפור על שיפוץ שמתחיל בתמונה

ליאורה פנתה אלינו שנעצב לה תמונה בהתאמה אישית לחדר של הבת שלה נוי.

ביקשתי ממנה לשלוח תמונות של החדר כדי שאוכל להכין לה הדמיה של התמונה על הקיר המיועד .
ליאורה שלחה את התמונות של החדר ותוך כדי שהשיחה מתגלגלת הצעתי לה את עזרתי בשדרוג החדר של נוי ע"י החלפת אלמנטים שונים בחדר בחירת צבעים נכונה ועוד כמה 'טריקים' שיתרמו לשינוי עצום, ליאורה התלהבה מהרעיון ואמרה שהיא בדיוק מתכננת שיפוץ והחלפת הריצוף בבית בשל בעיית רטיבות שנמצאה. וכך יצאנו לדרך שהתחילה בתמונה בהתאמה אישית....
השיפוץ
ליאורה ציינה שהיא לא מעוניינת להוציא הרבה מאד כסף ויש תקציב מאד מוגבל לעניין ואני הבטחתי לה שנוכל לעשות שינוי מהותי גם בתקציב מוגבל. התחלנו מבחירת הריצוף החדש והפרקטים לחדרים.
המשכנו בבחירת צבעים לקירות, ליאורה לא מפחדת מצבע ועל כן בחרנו בכל חדר קיר אחד צבעוני שעל פיו עיצבנו את כל החדר מבחינה צבעונית.
המשכנו בימי רכישות, שבהם רכשנו את האלמנטים השונים להלבשת הבית, וילונות, כריות, שטיחים, כיסויי מיטה וכו.....
ולהשלמת המראה והאוירה הותאמה לכל חדר תמונה מעוצבת של הסטודיו שלנו THE MOOD MAKERS .
אתם מוזמנים להציץ בתמונות הלפני ואחרי של הבית:
.
חדר השינה:  הוחלפו  הווילונות  קיר גב המיטה נצבע בתכלת מעושן, נבחר כיסוי מיטה, נתלו תמונות שעיצבנו לה בהתאמה אישית וכריות שלנו באותה הרוח
לפני:
אחרי:


החדר של לירון: חיילת מקסימה, רציתי להפוך את חדרה של לירון מחדר של נערה לחדר של אישה צעירה. ניקינו את האלמנטים השונים, הותקן פרקט, אחד הקירות נצבע בתכלת  בהיר, נתלו וילונות, כסוי מיטה רומנטי, אהיל , שטיח, כריות מקסימות, עוד תמונות מבית THE MOOD MAKERS  נתלו לשידרוג האוירה
לפני:

אחרי:



החדר של נוי: נערה מתוקה שמהתמונה שלה בעצם התחיל הכל.
הותקן פרקט, נצבע קיר בגוון סגול לילך , להדגשת התמונה שעיצבנו לה. הוחלפו השולחן והמדפים ליחידה מעודנת יותר וכזו שריווחה את החדר הקטן.
נתלה אהיל, וילונות, שטיח כיסוי מיטה וכריות.
לפני:

 אחרי:



החדר של אופיר:
אופיר ילד משגע בן 13, חובב מטוסים.
גם בחדר שלו הותקן פרקט, נצבע קיר בגוון ירוק , נתלה אהיל, וילונות, שטיח כיסוי מיטה ונתפרו כריות. ולקינוח עוצבו במיוחד בשבילו סט תמונות כלי טיס.

אחרי:

פינת האוכל:
על חלונות הויטרינה  לצד פינת האוכל  נתלו וילונות, נרכש שולחן אוכל חדש, נוקו האלמנטים השונים, נרכש עציץ דקל חי וסודרו התמונות ואהילים הקיימים בהתאמה הנכונה לחלל.
 לפני:

אחרי:
תמונות נוספות של פרטים מהסלון:

בסיכומו של דבר הבית עבר מהפך מדהים בתקציב מוגבל, בני הבית מרוצים עד הגג ואני נהנתי מכל רגע.
בפוסט הבא: שידרוג הבית של קרן
עדי

2 comments:

  1. אהבתי מאוד!
    התקבל בית נעים וחמים!
    אגב, איך אפשר להרשם לעידכונים דרך המייל?
    תודה

    דליה

    השבמחק
  2. עיצוב נקי ועם טעם טוב.
    אהבתי

    השבמחק